top of page

A teljes történet

RÓLAM

"Hiszem, hogy minden emberben megvan a lehetőség, hogy megvalósítsa álmait,

legyen szó vállalkozás alapításáról, egy vállalatnál végzendő munkáról vagy egyszerűen az egyensúly megtalálásáról az életben."

Célom, hogy küldetésvezérelt szemlélettel rendelkező embereket támogassak, hogy

kiaknázhassák a bennük rejlő lehetőségeket, valamint tudásukat, tapasztalatukat és befolyásukat tényleges bevételekké alakíthassák.

Az igazság keresése iránti vágy motivál, nagyra értékelem a tudást és a tanulást. Egy egészséges adag szkepticizmussal szívesebben hozok racionális döntéseket, melynek alapja a kutatás, az érvek és ellenérvek alapos megfontolása. Kiállok a véleményem mellett, ha szükséges, ugyanakkor elfogadó és nyitott vagyok más meglátására is. Minden egyes ember számomra partner és egyenlő fél. Hiszem, hogy mások tiszteletét ki kell érdemelni, és nem csak elvárni.

Az emberekkel való kapcsolatom mindig is emberközpontú, barátságos és nyitott, de szakmailag professzionális, és arra ösztönző, hogy valódi változásokat érjünk el az életünkben és az üzleti világban. Magánéletemben nyitott, mosolygós és laza vagyok, munkámban viszont szigorú, határozott és törekszem a legtöbbet kihozni magamból minden alkalommal.

Személyiségemből fakadóan a munkámban törekszem a legjobbra, viszont mégis úgy tartom, hogy a nem tökéletes első lépés megtétele a célunk felé nagyobb lépés, mint megvárni a tökéletes megoldást és akkor cselekedni. 

_LZ66990.jpg

Küldetésem

A küldetésem, hogy hozzájáruljak az értékalapú világ kialakításához és elősegítsem egy olyan tudatosabb társadalom megteremtését, amelyben az emberek célkitűzéseikre fókuszálnak, egyensúlyban élnek, támogatják egymást és folyamatosan fejlődnek. Hiszek az önfejlesztésben, az érték alapú szolgáltatásokban és a személyes fejlődésben, és elkötelezett vagyok amellett, hogy segítsek másoknak kibontakoztatni a bennük rejlő lehetőségeket és elérni a céljaikat.

 

Olyan személyekkel szeretek közösen dolgozni, akik hasonlóan hisznek az önfejlesztésben és változást szeretnének elérni magukban és környezetükben, ezzel elősegítve a pozitív változásokat a társadalomban.

Vízióm

Változtassunk együtt a világon, az emberi boldogsághoz vezető úton! Legyünk nyitottak, befogadóak és fejlesszük tudásunkat, hogy inspiráló vezetőként hatással lehessünk mások életére. Az igazság, a tisztelet és az egyenlőség az útmutatóink a világ jobbá tételéhez. Lépjünk előre a bölcsesség és tudatosság útján, hogy együtt formáljuk a jövőt!

Image by Joshua Earle
bottom of page