top of page

A teljes történet

RÓLAM

Célul tűztem ki, hogy segítsek azoknak, akik szeretnék kihasználni jobban képességeiket.

Életem nagy része, a tudás és a bölcsesség kutatása, a tanulás. Elmondhatom, hogy akkor tekintek egy napot sikeresnek, ha valami újat tanultam, tapasztaltam, vagy egy különleges felfedezést tettem. Törekvéseim abból fakadnak, hogy ne csak megértsem a világot, hanem a felismeréseimet megosszam másokkal is.

Élethosszig tartó tanuló vagyok. Boldogságot okoz számomra, ha szakmai tapasztalataimat másokkal is megoszthatom, akikben látom a tüzet, a nyitottságot és az igényt a fejlődésre. Úgy gondolom, ahhoz, hogy sikereket érjünk el, olyan személyekkel kell körülvennünk magunkat, akik már azon az úton vannak, amit el szeretnénk érni, vagy már előttünk bejárták azt, és tapasztalataikat, tudásukat átadva lerövidíthetik az utat számunkra.

Személyiségemből fakadóan a munkámban törekszem a legjobbra, viszont mégis úgy tartom, hogy a nem tökéletes első lépés megtétele a célunk felé nagyobb lépés, mint megvárni a tökéletes megoldást és akkor cselekedni. 

Az igazság keresése iránti vágy motivál, nagyra értékelem a tudást és a tanulást. Egy egészséges adag szkepticizmussal szívesebben hozok racionális döntéseket, melynek alapja a kutatás, az érvek és ellenérvek alapos megfontolása. Kiállok a véleményem mellett, ha szükséges, ugyanakkor elfogadó és nyitott vagyok más meglátására is. Minden egyes ember számomra partner és egyenlő fél. Hiszem, hogy mások tiszteletét ki kell érdemelni, és nem csak elvárni.

Az emberekkel való kapcsolatom mindig is emberközpontú, barátságos és nyitott, de szakmailag professzionális, és arra ösztönző, hogy valódi változásokat érjünk el az életünkben és az üzleti világban. Magánéletemben nyitott, mosolygós és laza vagyok, munkámban viszont szigorú, határozott és törekszem a legtöbbet kihozni magamból minden alkalommal.

_LZ66990.jpg

Küldetésem

A küldetésem, hogy hozzájáruljak az értékalapú üzleti világ kialakításához és elősegítsem egy olyan tudatosabb társadalom megteremtését, amelyben az emberek célkitűzéseikre fókuszálnak, egyensúlyban élnek, támogatják egymást és folyamatosan fejlődnek. Hiszek az önfejlesztésben, az érték alapú szolgáltatásokban és a személyes fejlődésben, és elkötelezett vagyok amellett, hogy segítsek másoknak kibontakoztatni a bennük rejlő lehetőségeket és elérni a céljaikat.

 

Olyan személyekkel szeretek közösen dolgozni, akik hasonlóan hisznek az önfejlesztésben és változást szeretnének elérni magukban és környezetükben, ezzel elősegítve a pozitív változásokat a társadalomban.

Vízióm

Változtassunk együtt a világon, az emberi boldogsághoz vezető úton! Legyünk nyitottak, befogadóak és fejlesszük tudásunkat, hogy inspiráló vezetőként hatással lehessünk mások életére. Az igazság, a tisztelet és az egyenlőség az útmutatóink a világ jobbá tételéhez. Lépjünk előre a bölcsesség és tudatosság útján, hogy együtt formáljuk a jövőt!

Image by Joshua Earle
bottom of page